Marc Stuivenberg

Wordt jouw dag ook een Lievelingsdag met een lekker kopje thee en een heerlijk stuk taart? Kijk dan eens op de site van Tante Keet! Je vindt er allerlei soorten thee en bakmixen voor taarten en cakes die makkelijk te maken zijn en ook nog eens super lekker.

De website is vrolijk gekleurd en staat vol met mooie foto's en duidelijke thee-zet-adviezen. Het creatieve brein achter deze site is de man van tante Keet, ome Co! Daniëlle is een enorme fan van de thee en bakmixen van Tante Keet en regelmatig komt ze een bestelling ophalen aan de deur. Zo kwam het dat Ome Co, alias Marc Stuivenberg, en Daniëlle aan de praat raakten over 'Vandaag is mijn Lievelingsdag!'.

Toen kwam de vraag: 'Waarom heb je geen website bij je boek?' De Karel van Daniëlle sprong gelijk op en riep dat dat veel te moeilijk was. Daar wilde Marc niks van weten. Met veel enthousiasme, perfectionisme en engelengeduld ging hij aan de slag om een mooie webwinkel te bouwen. Daniëlle schreef de teksten en leverde de foto's aan. Marc maakte er een bijzondere site van die past bij de sfeer van het boek en de fantasievolle wereld van Vicky en haar vriendjes. 

Wil je nog meer genieten van ons boek? Bestel dan de speciale Lievelingsdagthee. De favoriete thee van Daniëlle die smaakt naar vers gebakken appeltaart! En maak je er helemaal een lievelingsdag van? Bestel dan een lekkere bakmix bij tante Keet!

 

© 2020 - 2024 Lievelingsdag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel